Yoga

Yoga

Yoga är en träningsform som kan vara hur jobbig och hur skön som helst. Vi jobbar med rörlighet, styrka, medvetna andetag och avslappning. Vi släpper alla krav på prestation och jobbar med att acceptera vår egen kropp och vart vi är just nu.

Yin Yoga (sitt och ligg yoga) – passar alla
Enkla ställningar som alltid utförs sittande eller liggande. Vi låter musklerna vila och låter gravitationen göra jobbet. Vi stannar i varje ställning i flera minuter utan att stretcha eller dra.
Yinyoga är ett utmärkt komplement till den övriga fysiskt utmanande träningen och passar alla människor och kroppar. Särskilt effektiv för stela och orörliga personer samt hjälper för att balansera en stressad och snabb livsstil med mycket prestation.

Power yoga (jobbig yoga) – passar dig som vill utmana dig själv
Fokus på styrka och core men även rörlighet och balans. Vi känner in i kroppen hur våra muskler jobbar i de olika positionerna och hittar muskler vi inte vet att vi har. Utmanande och svettigt!

Yoga Mobility – passar dig som är dålig på att stretcha själv
Långsamma kontrollerade rörelser och positioner där vi stretchar våra muskler och jobbar med rörlighet och kroppskontroll.