CrossFit Eskilstuna

WHAT WE DO...

Är ditt mål att få en mer vältränad kropp som klarar de utmaningar som livet utsätter dig för så kommer du att älska CrossFit hos oss på CrossFit Eskilstuna! Du kommer ständigt att få mäta och feedback på din prestation under passen och se hur den förbättras över tid. Är Du redo för utmaningen så kan vi visa dig vägen dit!

CrossFit (crossfit.com) är en träningsinriktning som fokuserar på att öka en persons mätbara arbetskapacitet i ett brett spektrum av tid och fysiska aktiviteter. Fokus ligger på funktionell träning, dvs. övningar som vi människor har nytta av i vårt vardagsliv (så som att vara vardagshjälpen som alla ringer när de behöver flytthjälp, bära hem matvarorna från affären eller kunna vrida upp syltburken utan problem).

CrossFit innefattar konstant varierade högintensiva funktionella övningar från bl.a. gymnastik, tyngdlyftning och löpning. Funktionella övningar är de som förflyttar den tyngsta vikten den längsta distansen, så snabbt som möjligt. Intensiteten i träningen står i direkt relation till de resultat som träningen ger. Den konstant varierade träningen och den höga intensiteten i de funktionella övningarna leder till en dramatisk prestationshöjning! Fokus ligger på konstant varierade, korta, intensiva och otroligt roliga träningspass.

Med hjälp av dedikerade level 1 instruktörer med mångårig erfarenhet av funktionell träning och i en fantastisk gemenskap så garanterar vi dig resultat, bara du har viljan och är redo att ta dig själv till nästa nivå.

*ALLT UNDER SAMMA TAK* Träningen är för övrigt oslagbar i kombination med våra övriga pass i MMA Fitnesskampsport och Yoga. Skicka in en intresseanmälan redan idag – Force You to be better!

Vill du också testa det vi andra är besatta av?

Träningen är för övrigt oslagbar i kombination med våra övriga pass

GET IN TOUCH...