CrossFit Eskilstuna

CrossFit

Äntligen så är det dags för Open igen!

Under fem veckor pågår ”The Open” med 1 WOD/event per vecka. Games.crossfit.com släpper passet under torsdagsnatten och man har till följande måndag på sig att genomföra det!

På lördagar med start den 12 oktober kl. 11.30 kommer vi arrangera så att vi kan köra wodarna tillsammans i boxen på söder. Vi hjälps åt att döma, fixa och heja på varandra. Alla är välkomna, även du som är nybörjare eller inte tror att du har vad som krävs för att vara med i open.

Open är byggt så att alla ska kunna delta, från rookie till advanced, ung som gammal, och det finns möjlighet att anpassa alla övningar efter individ. Man kan välja att köra RX eller Scaled som utgångspunkt. Man behöver absolut inte registrera sig för att kunna delta. Vi gör det tillsammans för att få lite tävlingsatmosfär och tagga till lite extra och prestera som på tävling, och samtidigt ha kul!!

Vill man registrera sig och mäta sig mot resten av världen så gör man det på games.crossfit.com. Det kostar en liten slant och var och en gör det under eget ansvar. Nova Training Center står enbart med möjlighet att godkänna resultaten för registrering om man genomfört momentet korrekt efter standard. Väljer man att göra det själv och inte på våra gemensamma event krävs det närvaro av en certifierad domare eller film för att boxen ska kunna verifiera ditt resultat.

Häng med på ett av årets höjdpunkter inom CrossFit och låt tävlingsmänniskan i dig få dansa med i folkfesten under dessa fem veckor med oss!

Träna CrossFit och styrketräning i vårt gym hos oss på CrossFit Eskilstuna! I vår nya CrossFit-box på Eskilsgatan 20 så kommer du att få träna i en träningslokal som passar både för motionär och elit. Förstaklassig utrustning av alla dess slag för att Du ska få ut det mesta av Din träning i CrossFit. Klasser och Open Box - du väljer. Du kommer ständigt att få mäta och feedback på din prestation under passen och se hur den förbättras över tid. Är Du redo för utmaningen så kan vi visa dig vägen dit! Säkra ditt medlemskap idag! För övrigt har vi också ett fullskaligt gym (Powered by Gymleco, med allt från fria vikter till maskiner, kablar och mycket mer).

CrossFit (crossfit.com) är en träningsinriktning som fokuserar på att öka en persons mätbara arbetskapacitet i ett brett spektrum av tid och fysiska aktiviteter. Fokus ligger på funktionell träning, dvs. övningar som vi människor har nytta av i vårt vardagsliv (så som att vara vardagshjälpen som alla ringer när de behöver flytthjälp, bära hem matvarorna från affären eller kunna vrida upp syltburken utan problem).

CrossFit innefattar konstant varierade högintensiva funktionella övningar från bl.a. gymnastik, tyngdlyftning och löpning. Funktionella övningar är de som förflyttar den tyngsta vikten den längsta distansen, så snabbt som möjligt. Fokus ligger på konstant varierade, korta, intensiva och otroligt roliga träningspass.

Med hjälp av dedikerade level 1 instruktörer med mångårig erfarenhet av funktionell träning och i en fantastisk gemenskap så garanterar vi dig resultat, bara du har viljan och är redo att ta dig själv till nästa nivå.

 

*ALLT UNDER SAMMA TAK* Träningen är för övrigt oslagbar i kombination med våra övriga pass i MMA Fitnesskampsport och Yoga. Skicka in en intresseanmälan redan idag – Force You to be better!

Officiell Affiliate

 

Vill du också testa det vi andra är besatta av?

Träningen är för övrigt oslagbar i kombination med våra övriga pass