CrossFit

CrossFit

Träna CrossFit och styrketräning i vårt gym hos oss på CrossFit Eskilstuna! I vår nya CrossFit-box på Eskilsgatan 20 så kommer du att få träna i en träningslokal som passar både för motionär och elit. Förstaklassig utrustning av alla dess slag för att Du ska få ut det mesta av Din träning i CrossFit. Klasser och Open Box - du väljer. Du kommer ständigt att få mäta och feedback på din prestation under passen och se hur den förbättras över tid. Är Du redo för utmaningen så kan vi visa dig vägen dit! Säkra ditt medlemskap idag! För övrigt har vi också ett fullskaligt gym (Powered by Gymleco, med allt från fria vikter till maskiner, kablar och mycket mer).

CrossFit (crossfit.com) är en träningsinriktning som fokuserar på att öka en persons mätbara arbetskapacitet i ett brett spektrum av tid och fysiska aktiviteter. Fokus ligger på funktionell träning, dvs. övningar som vi människor har nytta av i vårt vardagsliv (så som att vara vardagshjälpen som alla ringer när de behöver flytthjälp, bära hem matvarorna från affären eller kunna vrida upp syltburken utan problem).

CrossFit innefattar konstant varierade högintensiva funktionella övningar från bl.a. gymnastik, tyngdlyftning och löpning. Funktionella övningar är de som förflyttar den tyngsta vikten den längsta distansen, så snabbt som möjligt. Fokus ligger på konstant varierade, korta, intensiva och otroligt roliga träningspass.

Med hjälp av dedikerade level 1 instruktörer med mångårig erfarenhet av funktionell träning och i en fantastisk gemenskap så garanterar vi dig resultat, bara du har viljan och är redo att ta dig själv till nästa nivå.

 

*ALLT UNDER SAMMA TAK* Träningen är för övrigt oslagbar i kombination med våra övriga pass i MMA Fitnesskampsport och Yoga. Skicka in en intresseanmälan redan idag – Force You to be better!

Officiell Affiliate

 

Vill du också testa det vi andra är besatta av?

Träningen är för övrigt oslagbar i kombination med våra övriga pass