Mental Träning

MENTAL TRÄNING

Vi på Nova Training Center erbjuder, genom Rooslöf Mental Styrka, personlig mental träning (PMT) i Eskilstuna som är dedikerad att hjälpa dig med de mål du sätter eller vill ha hjälp att sätta.

En personlig mental coach ger dig en plan för att träna färdigheter, ger dig snabbare resultat oavsett livsområde och ger dig ökad motivation och kunskap om hur du tränar mentalt. Genom personlig mental träning kan vi hjälpa dig med allt från träningsmotivation till att ha en kalender du trivs med och drömmer. Vidare finns vi till för att skapa strikta och individuella träningsupplägg med både samtal och övningar där du kommer utmanas att växa som människa.

Konsultation & Kartläggning 

Vi erbjuder alltid 15 min kostnadsfri konsultation via telefon, eller på plats, till alla nya PMT-klienter där vi går igenom hur just dina mål och tankar kring träning, hälsa, mental styrka och/eller livs utmaningar kan mötas. Här har du utrymme för att bolla om just din fråga/utmaning är något vi är vana att hjälpa till med. Vi bjuder också just nu på första kartläggningssamtalet (första sessionen) där vi diskuterar en plan för hur du ska nå dina mål. Du tar efter kartläggningssamtalet ett beslut om du vill fortsätta med vårt Mentala Styrke-program!

Priser PMT 

Enskilda PMT-sessioner: 1 tim 650kr

"Klippkort":
3 sessioner, 550 kr/pass = 1650 kr
10 sessioner 500kr/pass = 5000 kr

Kontakta oss för kostnadsförslag på längre sessioner samt andra aktiviteter utanför coachande samtal, exempelvis inspirationsföreläsnignar, gruppevent eller ledarskapscoachning.

ROBIN LARSSON

Robin är socionom i grunden och har över 10 års professionell erfarenhet av samtal med förändringsfokus. Robin är också våran instruktör i MMA samt en av våra framgångsrika atleter med meriter på EM- och VM-nivå.

GRATIS KONSULTATION

Önskar du en gratis konsultation 15 minuter? Fyll i formuläret här nedan!