Nova Business Network

NOVA BUSINESS NETWORK

Vi brinner för affärslivet och för våra medlemmar.

Loay Antons Ab

Hos oss får du uppleva det bästa av Italien med extraordinära rätter och en vacker utsikt av Eskilstuna ån. Varmt välkomna in till oss, a presto!

Erbjudande: 10% på all mat och 20% på sallader.

https://www.casanostraeskilstuna.se/

 

MrCAP

Vi på MrCAP är specialiserade på att optimera värdet på din bil, både genom exteriör och interiör behandling. Alla våra behandlingar utförs av medarbetare med stor passion för din bil. Vår verksamhet bygger på egen teknik- och produktutveckling, något som endast finns hos licensierade och certifierade MrCAP anläggningar. Du kan alltid räkna med en hög servicenivå, ett djupt engagemang och ett äkta hantverk hos oss på MrCAP.

Erbjudande: Som medlem hos Nova erhåller du en rabatt om 15% på MrCAP's totala serviceprogram.

https://www.mrcap.com/

Your Ability AB

Hos oss hittar du leg. Arbetsterapeut, diplomerade laserterapeuter och cert. Massageterapeuter, både manlig och kvinnlig.
Vi har ett brett urval av massagebehandlingar där fokus kan vara återhämtande, avkopplande eller rehabiliterande. Efter varje utförd behandling erbjuds även ett individuellt kostnadsfritt mobiliseringsprogram, detta för att du som patient ska bli uppmärksammad om vilken muskulatur som behöver lite extra omvårdnad och tillsyn för att undvika eventuella skador.

Medicinsk laserbehandling för att optimera kroppens läkningsprocess vid skador och för återhämtning. Behandlingens syfte är inflammationshämmande, minskar värk, ökar blodcirkulation, får ned svullnad m.m.

Hand/finger/handledsrehabilitering oavsett om du har artros, överansträngning eller skada så har vi kompetensen för undersökning, bedömning och behandling.

Erbjudande: 10% rabatt på samtliga behandlingar som erbjuds från vår Hälsoklinik för alla NOVA medlemmar, uppvisa tagg/medlemskort vid betalning.

https://www.yourability.se/

StrömTuna Entreprenad AB

Vi på StrömTuna Entreprenad AB hjälper er att förverkliga ert dröm hem.
Vi erbjuder totalentreprenad och i vårt arbete ingår att anlita och ansvara för de underentreprenörer som behövs samt att bygga ett team som passar just ditt projekt.
Alla hantverkare som vi samarbetar med har givetvis de behörigheter och certifikat som krävs för uppgiften.

Vi utför arbeten inom
Kök:
Renovering, Montering, Ombyggnad

Badrum:
Rivning, Rördragning, Golvvärme, Kakel/Klinker

Målning:
Tapetsering, Bredspackling, Snickerier, Köksluckor

El:
Elinstallation, El renovering (omtrådning)

Golv:
Golvläggning, Slipning

stromtuna@gmail.com

FÖRETAGSNAMN

Om företaget..

Hemsidelänk

FÖRETAGSNAMN

Om företaget..

Hemsidelänk

FÖRETAGSNAMN

Om företaget..

Hemsidelänk

FÖRETAGSNAMN

Om företaget..

Hemsidelänk

FÖRETAGSNAMN

Om företaget..

Hemsidelänk