novamma

Verksamhetsidé Nova MMA IF

Nova MMA vill erbjuda sina medlemmar kvalitativ och rolig kampsportsträning som utvecklar och skapar en mycket god gemenskap. Just gemenskapen är det vi värderar allra högst! Alla ska trivas, utvecklas och känna sig hemma hos oss. Det gäller både för nybörjare, fortsättare, gamla som unga, alla är välkomna hos oss förutsatt att man vill bli en del av vår gemenskap och följa våra regler och värderingar.

Nova MMA vill också erbjuda tävlingsverksamhet (både på amatör- och elitnivå) för de medlemmar som önskar det. Alla medlemmar ska få träning, möjlighet att tävla och få utmaningar på den nivå de önskar för den fortsatta utvecklingen. Träningen, tävling och gemenskap tjänar alla till att stärka karaktären, fysiken och psyket hos våra medlemmar och skapa vänskapliga band som sträcker sig livet ut. Hos oss tränar vi MMA – mixed martial arts med kampsporterna boxning, MMA, brottning, submission wrestling/grappling, thaiboxning mm. Tävlingsverksamheten inkl. tävlingsdeltagande, anordnande av tävlingar och tävlingsteamet inom Nova MMA är självförsörjande.

"

Vi vill även uttrycka ett STORT TACK för de samarbetspartners som har stöttas oss de gångna åren i vårt trygghetsarbete.
Till våra samarbetspartners och de som har  bidragit med stöd är bl.a. Sparbanksstiftelsen Rekarne, Eskilstuna Kommun, Nattvandring.nu, Ung Fritid Eskilstuna, Rebelz.se och Elon Eskilstuna m.fl. Vi har av genom Kommunens önskemål och eget initiativ nattvandrat områden så som Lagersberg, Råbergstorp, Nyfors och träffat massvid med härliga männsikor och samtidigt har trygghetsarbetet blivit något av en succé både inom klubben likväl som i media (Eskilstuna Kuriren, P4 Södermanland likväl som på Facebook där mottagandet och och feedbacken har varit uteslutande positivt kärleksfull).
Likväl så har vi inom andra områden samarbetat med Eskilstuna Kommun och Ung Fritid då vi fortsatt att anordna prova-på-träningar och erbjudit gratis medlemskap för ungdomar i utsatta områden under det gångna året. Vi medverkade även under Springpride och på idrottsgalan där klubbens positiva anda och budskap trummades ut. Vårt outtröttliga arbete mot ett tryggare Eskilstuna med fokus på integration, kulturell mångfald och gemenskap kommer att fortsätta under 2018 och vi kommer att fortsätta vår resa mot ett tryggare Eskilstuna där alla kan trivas som i en och samma familj.

Varma hälsningar,

Shillan Rosita Sofipour

Styrelseordförande

Nova MMA IF