Personlig Träning

PERSONLIG TRÄNING

Vi på Nova Training Center erbjuder personlig tränare i Eskilstuna som är dedikerad att hjälpa dig med de mål du sätter.

Personlig träning ger dig effektivare träning, snabbare resultat, ökad motivation och kunskap samt säkrare träning. En personlig tränare kan hjälpa dig med alltifrån kostrådgivning och träningsmotivation till individuellt träningsupplägg och målspecifik träning.

InBody

Vill du få ut det lilla extra och inte lämna något åt slumpen? Boka en InBody vägning med PT-konsultation eller kontakta platsansvarig för hjälp under bemannade tider. Vi visar dig vägen framåt via din nulägesanalys och förslag på hur du kan träna och äta för att du ska nå just dina mål. Vi rekommenderar dig att du kombinerar din PT-plan med regelbundna InBody-vägningar månads- eller kvartalsvis.

Pris: 295 kr icke medlem.
195 kr för medlem 1a gången; därefter 95 kr/gång

VÅRA PERSONLIGA TRÄNARE

MAX LAGERGREN MOSSTEG

Lic. Personlig Tränare
Diplomerad Kostrådgivare

Född en kall januarimånad -94 och tog mina första kliv på palmbladen som den tränings-Messias jag är, typ. Ägnat större del av mitt liv åt träning och började tidigt med handboll. Fick stå i mål i fotbollen för att jag var för fysisk och alldeles för bra på att stå i vägen, men den blomstrande karriären tog slut efter några säsonger. Handbollen tog över. Får skryta ett misslyckat guld (2a plats) som a-pojk och en första plats i utvisningsstatistiken innan skador i axlar och knän tog ut sin rätt! Därefter fastnade jag i gymmet och kom även i kontakt med Sia och MMAn. Har de senaste 5 åren tränat strikt för hypertrofi med god kosthållning. Slutet av 2017 gav mej en plats som första förlorare (2a igen) i sm i grenen classic bodybuilding. Därefter har jag försökt blivit starkare samtidigt som jag brottats med mina skönhetsfläckar och skavanker i kroppen!

Utbildad pt via SAFE education och har både jobbat som anställd och frilansande pt i Västerås och Eskilstuna. Kostrådgivare står också på CVt. Har med min bakgrund som ”kroppsbyggare” bra koll på kost och träning då jag själv pinat ner mej till riktigt låg fettprocent!

Skadorna har lärt mej en hel del om att kunna träna på olika sätt för att fortfarande kunna utveckla min fysik såväl som mitt psyke!

Jag är en trevlig och socialt kompetent kille som är mer än en högljudd svettig ”gymnisse”. Bidrar gärna med min kunskap och vill säga att jag är ett gott tillskott på Nova både som person och arbetare!

Enkelt råd kring träning? Respektera området och de runt omkring dej. Plocka undan efter dej och om du lyfter, lyft bra.. alla kan grisa vikter och ta i med hela kroppen, få kan lyfta med den muskel som ska stärkas! Lyfta skrot är mer än de flesta tror och tränar du med mej så tränar du.

GRATIS KONSULTATION

30min kostnadsfri konsultation till alla nya PT-klienter där vi går igenom dina mål och tankar kring träning och hälsa samt lägger upp en plan för hur du ska nå dina mål.

Fyll i formuläret så hör vår PT av sig snart.