PERSONLIG TRÄNING

Vi på Nova Training Center erbjuder personlig tränare i Eskilstuna som är dedikerad att hjälpa dig med de mål du sätter.

Personlig träning ger dig effektivare träning, snabbare resultat, ökad motivation och kunskap samt säkrare träning. En personlig tränare kan hjälpa dig med träningsmotivation till individuellt träningsupplägg och målspecifik träning.

VÅRA PERSONLIGA TRÄNARE

GUSTAV KARLBOM

- Vem är Gustav?
27-åring från Kungsör men bosatt i Eskilstuna. Gillar att utmana och pusha kroppen för att se vad den klarar av. Tackar aldrig nej till ett äventyr eller en utmaning.

- Vad har Gustav för träningserfarenhet?
Spelade fotboll och hockey som liten, sen blev det mer och mer kampsport. Har tränat och tävlat aktivt i brottning, MMA och thaiboxning. Har även spenderat många timmar på gymmet. Senaste två åren har det varit fullt fokus på att träna och tävla i crossfit.

- Vad kan Gustav hjälpa dig med?
Mitt mål är att DU ska nå ditt. Oavsett om du elitsatsar på en idrott eller vill klara av ditt jobb eller få en aktivare vardag. Jag kommer se till så att du har ett bra träningsupplägg, har bra teknik i lyften/övningarna och jag kommer pusha och peppa dig så du uppnår dina mål.

- Här kommer ett enkelt råd kring träning från Gustav.
Den bästa träningen är den som blir av så hitta en träningsform du tycker är kul! Det finns inga genvägar och går inte att stressa fram ett bra resultat. Det tar tid så ha långsiktiga och hållbara mål.

- Vilka meriter har Gustav?
* Lång tränings- och tävlingserfarenhet inom olika sporter. (MMA, Brottning, Thaiboxning och CrossFit)
* Certifierad instruktör i olympiska lyft och kettlebells.

InBody

Vill du få ut det lilla extra och inte lämna något åt slumpen? Boka en InBody vägning med PT-konsultation eller kontakta platsansvarig för hjälp under bemannade tider. Vi visar dig vägen framåt via din nulägesanalys och förslag på hur du kan träna och äta för att du ska nå just dina mål. Vi rekommenderar dig att du kombinerar din PT-plan med regelbundna InBody-vägningar månads- eller kvartalsvis.

Pris: 295 kr icke medlem.
195 kr för medlem 1a gången; därefter 95 kr/gång

GRATIS KONSULTATION

30min kostnadsfri konsultation till alla nya PT-klienter där vi går igenom dina mål och tankar kring träning och hälsa samt lägger upp en plan för hur du ska nå dina mål.

Fyll i formuläret så hör vår PT av sig snart.